MONIPUOLISET APTEEKKIPALVELUT

Paroalhon Apteekki tarjoaa asiakkailleen monipuoliset apteekkipalvelut reseptien suoratoimituksesta laiva-apteekin tarkastukseen. Kanta-asiakkaaksi liittyminen kannattaa. 

Tietosuojaseloste

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuspalvelu on käytössä arkisin klo 10-16.

Palvelun hinta:    0-5 km     5 €

                                5-10 km   10 €

                               10-20 km  15 €

Maksutavat käteinen tai pankkikortti.

Annosjakelu

ANNOSJAKELU HELPOTTAA ARKEA.

Turvallinen. Oikeat lääkkeet tulee otettua oikeassa järjestyksessä, kun annospusseihin pakatuissa lääkkeissä on merkinnät.

Tehokas. Lääkkeiden jakelu ja lääkehoidon seuranta tehostuu. Hoitohenkilökunnan aikaa vapautuu oleelliseen.

Tarkoituksenmukainen. Turhat lääkkeet jäävät pois, sillä päällekkäisyys ja kaikkien lääkkeiden yhteisvaikutukset tarkistetaan.

Taloudellinen. Lääkevaihdot ja -kokeilut onnistuvat ilman hävikkiä, koska asiakas saa kahden viikon lääkemäärän kerralla.

Ota yhteyttä apteekkiin puhelimitse, niin kerromme lisää.

Terveysmittaukset

Terveysmittauksia ajanvarauksella joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 9-12 yhteistyössä Kotihoitopalvelu 100 kanssa. Lue lisää.

Kanta-asiakkuus

  • Kuukausittain vaihtuvat etukorttitarjoukset.
  • Alennuksia apteekin palveluista.
  • Helppo lääkekustannusten seuranta ja yhteenveto lääkeostoksista.

eResepti

Voit noutaa lääkärin sähköisellä lääkemääräyksellä eli eReseptillä määräämät lääkkeet meiltä helposti. Mukaan tarvitset Kela-kortin, poliisin myöntämän henkilötodistuksen, passin tai ajokortin. Lääkärin antamaa potilasohjetta ei tarvitse ottaa mukaan ja Kela-tiedot voimme tarkistaa luvallasi Kelan järjestelmästä. Kanta-palveluiden Omakanta-sivuilta voit myös itse katsoa omia sähköisiä lääkemääräyksiäsi ja lähettää niiden uusimispyyntöjä lääkärille. Tutustu palveluun osoitteessa www.kanta.fi.

Mobiiliresepti

Kela-korvausasiaa

Korvausta maksetaan vain niistä lääkkeistä, perusvoiteista ja kliinisistä ravintovalmisteista, jotka on määrätty reseptillä sairautesi hoitoon ja joille Lääkkeiden hintalautakunta on hyväksynyt korvattavuuden.

Vuoden 2021 alusta lääkekorvausta maksetaan vasta 50 euron alkuomavastuun täyttymisen jälkeen.
Peruskorvaus: 40 % lääkkeen hinnasta tai viitehinnasta.
Alempi erityiskorvaus: 65 % lääkkeen hinnasta tai viitehinnasta.
Ylempi erityiskorvaus: 100 % lääkkeen hinnasta tai viitehinnasta, mutta maksat jokaisesta lääkkeestä 4,50 euron omavastuun.

Voit saada suurista lääkekuluista lisäkorvauksen. Korvattujen lääkkeiden vuosiomavastuu vuonna 2021 on 579,78 euroa. Kun vuosiomavastuusi ylittyy, maksat jokaisesta korvattavasta lääkkeestäsi 2,50 euroa. Myös 50 euron alkuomavastuu kerryttää vuosiomavastuuta. Tämän vuoden alussa vuosiomavastuukertymän seuranta on muuttunut reaaliaikaiseksi, joten jokaisen Kela-korvattavan lääkeoston jälkeen näet heti päivittyneen vuosiomavastuukertymän suuruuden.

Lisätietoja lääkkeiden korvauksista ja erityiskorvaukseen oikeuttavista sairauksista: www.kela.fi/laakkeet

Lääkityksen tarkistuspalvelu

Lääkityksen tarkistuspalvelussa selvitetään kokonaislääkitys ja tarkistetaan epätarkoituksenmukaiset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Lisäksi varmistetaan lääkkeiden ottoajankohdat ja soveltuvuus iäkkäille.
Palveluun kuuluu noin puoli tuntia kestävä keskustelu, jossa käsitellään asiakkaan tarpeiden mukaan esimerkiksi lääkehoidon oikeaa toteutusta. Asiakas saa tarkistuksesta kirjallisen yhteenvedon.
Apteekki tarvitsee tarkistusta varten tiedot käytetyistä resepti- ja itsehoitolääkkeistä sekä luontaistuotteista, vitamiineista ja ravintolisistä.
Valmisteet kirjataan apteekista saatavaan korttiin ennen keskusteluaikaa. Kortti palautetaan täytettynä apteekkiin etukäteen tai otetaan mukaan tapaamiseen. Vaihtoehtoisesti apteekkiin voi toimittaa muun lääkityskortin. Asiakkaalta pyydetään kirjallinen suostumus, jotta reseptilääkkeiden tiedot voidaan katsoa e-reseptikeskuksesta ja apteekin reseptintoimitustiedoista.
Palvelun hinta on 49 €.

Laiva-apteekin tarkastus

Paroalhon Apteekista voit tilata laiva-apteekin tarkastuksen kaikkiin alusluokkiin (A-D). Tarkastuksen tekee aina Suomessa laillistettu proviisori. Toimitamme myös täydennyksiä laiva-apteekkiin vuositarkastusten välillä.

Ota yhteyttä apteekkiin joko puhelimitse tai sähköpostilla, niin kerromme lisää.

Lähetä viesti meille