Apteekkikosmetiikka

Thermal spa-lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden. Sarjasta löytyy kasvojenhoitotuotteet myös miehille, sekä lisäksi sarjassa on hiustenhoito-, vartalo- ja auringonsuojatuotteita.

ACO-tuotteiden raaka-aineet ovat tarkoin valittuja. Kaikki raaka-aineet ovat tehokkaita, mutta samanaikaisesti mahdollisimman hellävaraisia iholle. Tuotteet on huolellisesti kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon iholle, joka tarvitsee intensiivistä kosteutusta. ACO tarjoaa jokaiselle ihotyypille sopivan tuotteen, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa oikeiden raaka-aineiden avulla juuri sen verran kuin iho tarvitsee. Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan.

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on tuotteissa minimoitu. Avene-sarjasta löytyy tuotteet kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, couperosa-iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.

Lähetä viesti meille